Ingrediente pentru 6 portii
2 linguri de ulei de măsline
1 ceapă medie
2 cani ciuperci
1 ardei gras roșu mediu
1 / 2 cana patrunjel
450 g carne de vită slabă
1 lingură sos Worcestershire
1/2 lingurita piper negru
6 bucăți de lipie
Pregătire
Feliați ceapa,ciupercile,ardeiul gras. Se taie patrunjelul.Se încălzește uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Adăugați ceapa, ardeiul gras și ciupercile. Sotați până când legumele sunt inmuiate, aproximativ 6 minute. Scoateți legumele într-o farfurie.Adăugați carnea de vită in tigaie și gătiți până când nu există urme de rămășițe roz, 5 până la 6 minute.Adăugați sosul Worcestershire și piperul negru; se amestecă și se fierbe timp de 1 până la 2 minute.Adăugați legume la carnea de vită și amestecați pentru a combina. Tăiați o lipie in 2 de pe partea laterală și trageți deschis.
Umpleți fiecare pita cu amestecul de carne de vită și legume.
No comments.