Ingrediente pentru 4 portii
2 catei de usturoi
1 rosie medie
220 g carne de vită slaba
350 g amestec de legume congelate
2 linguri de ulei de arahide
1/4 ceasca de apa
1 lingură amidon de porumb
2 linguri sos de soia cu sodiu redus
2 cani de orez brun sau alb, fiert
Pregătire
Tăiați rondele usturoiul și roșia. Tăiați carnea de vită în fâșii subțiri.Într-o tigaie sau wok încălziți uleiul și sotați usturoiul până când este parfumat. Adăugați amestecul de legume si gatiti aproximativ 5 minute. Scoateți din tigaie și lăsați-o deoparte.În aceeași tigaie adăugați carnea de vită. Gatiti pana cand carnea de vita se face dupa gustul vostru, aproximativ 7 minute.
Pregătiți sosul combinând apa, amidonul de porumb și sosul de soia într-un castron.
Adăugați legumele gatite, sosul și roșiile în tigaie cu carne de vită. Se încălzește și se amestecă până când sosul este gros.
Se serveste imparte in 4 portii. O portie se serveste cu 1/2 cana orez.
No comments.