Ingrediente pentru 6 portii
1-1/2 cani de varza
1/2 cana ceapa rosie
1 / 2 legatura coriandru
1 cățel de usturoi
2 limes
450g file de cod
1/2 linguriță de chimen măcinat
1/2 lingurita praf de chili
1/4 lingurita piper negru
1 lingură de ulei de măsline
1/2 ceasca maioneza
1/4 ceasca smantana
2 linguri de lapte
12 tortilla de porumb
Pregătire
Se taie varza, ceapa și coriandru. Lăsați deoparte. Usturoi tocat. Așezați fileurile de pește într-un vas și stoarceți sucul de la o jumătate de lime peste pește. Se presara fileurile cu usturoi tocat, chimen, pudra de chili, piper negru si ulei de masline. Întoarceți fileurile pentru a acoperi cu marinată și puneti la frigider timp de 15 până la 30 de minute. Faceți sosul prin combinarea maionezei, smântânii, laptelui și sucului de o jumătate de lime. Se amestecă pentru a combina și se pune în frigider să se răcească.
Gatiti pestele la cuptor. Se încălzesc tortilla de porumb, una câte una, într-o tigaie, până când se înmoaie și se încălzește. Înfășurați-le într-un prosop curat pentru a le menține calde.
Pentru a asambla tacos puneți o bucată de pește pe tortilla și deasupra sos, varză, ceapă roșie, coriandru Adăugați sos iute, dacă doriți.
No comments.