Ingrediente pentru 8 portii
1 ardei iute
1 ardei gras roșu
1 ardei gras verde
1 ceapă medie
4 bucati piept de pui fără piele, dezosat
3 căni apa
2 linguri de chimen măcinat
2 lingurite praf de usturoi
1/2 lingurita piper negru
1 frunză de dafin
220 g brânză cremă cu conținut scăzut de grăsimi
1/2 ceasca coriandru proaspat (optional)
1/2 cană de brânză cheddar (opțional)
Pregătire
Se taie ardeiul iute, ardeiul gras și ceapa. Lasati crema de brânză la temperature camerei să se înmoaie. Puneți pieptul de pui, apa, chimenul, praful de usturoi și piperul negru în cratița mare. Aduceți la fierbere și gătiți timp de 10 până la 12 minute, până când puiul nu mai este roz. Scoateți puiul și tăiați în bucăți mici. Adăugați frunza de dafin, ardeiul, ceapa și cremă de brânză in apa in care a fiert puiul și fierbeți până când legumele sunt fragede. Adăugați puiul înapoi in cratiță și fierbeți 10 până la 15 minute.
Serviti in boluri si presarati pe fiecare portie, daca doriti , coriandru si 1 lingura branza cheddar.
No comments.