Ingrediente pentru 24 de portii
1-1/2 cani unt
3-1/8 cani faina integrala
2 cesti zahar brun
6 lingurite praf de copt
1-1/2 cani + 5 linguri lapte de orez
2 ouă
3 lingurite vanilie
1 cană zahăr brun
1 lingură de scorțișoară
1 cană de zahăr pudră
Pregătire
Preincalzeste cuptorul la 170°C. Topiți 1/2 cană de unt și lăsați untul rămas să se înmoaie. Intr-un bol de dimensiuni medii se amesteca 3 cani faina, 1 cana zahar brun, Praful de copt, 1-1/2 cani lapte de orez, oua si 2 lingurite vanilie. Se amestecă încet în untul topit. Aluatul se intinde si peste el se adauga un amestec din 1 cană de unt înmuiat, zahărul brun , 2 linguri făină și scorțișoară. Rulam aluatul si il taiem in bucati cam de 3 cm grosime. Asezam in tava in care am pus hartie de copt. Coaceți timp de 28-32 de minute. Se combina zaharul pudra cu 5 linguri de lapte de orez si 1 lingurita de vanilie. Acest amestec se toarna peste rulouri dup ace acestea s-au racit.