Portii: 24; Marime o portie: 5 x 7 cm
Ingrediente:
1/2 cană de unt nesărat
2 oua
1 cană de zahăr granulat
1 cană crema de branza
1 linguriță de vanilie
2 cesti făină albă universală
1 lingurita de praf de copt
1 linguriță de bicarbonat de sodiu
400 de grame cirese ( sau afine, zmerua)

Mod de preparare:
Preîncălziți cuptorul la 180 ° C. Lasati untul la temperatura camerei pentru a se înmuia.
Mixati untul, ouăle, zahărul, crema de branza și vanilia, pana se omogenizeaza.
Într-un bol separat amestecati făina, praful de copt și bicarbonatul de sodiu.
Se adaugă în compozitia de unt și se amestecă bine. Apoi turnati aluatul obtinut într-o tavă de copt unsă de 22x 33 cm.
Se dispersează uniform cireșele peste aluat.
Coaceți timp de 40 de minute.