Ingrediente pentru 8 portii
½ pachet drojdie uscată
1-1/2 cana de apa calda
2 linguri de ulei de măsline
1 lingură de zahăr
2 căni de făină integrală
80 g pastă de tomate cu conținut scăzut de sodiu
2 linguri de condimente italiene
1/4 lingurita praf de usturoi
1/2 ceapa
½ ardei gras verde
225 g de carne de vită slaba,tocata
1/4 lingurita piper negru
1/4 lingurita piper rosu zdrobit
160 g brânză mozzarella mărunțită
Pregătire
Preîncălziți cuptorul la 180 ° C.Se dizolvă drojdia în 1 cană de apă caldă. Se amesteca cu o 1 lingura ulei de masline, zahar si faina pentru a face aluatul,se acoperă și se pune deoparte.Combină pasta de tomate, 1/2 cană de apă, condimentele italiene, praful de usturoi și uleiul rămas într-o cratiță mică și fierbe timp de 5 minute.Se taie ceapa si ardeiul gras.Carnea tocata impreuna cu piper negru și piper roșu zdrobit se gateste într-o tigaie. Scurgeți grăsimea. Adăugați ceapa și piperul verde. Pulverizați o tigaie de pizza sau o foaie de copt cu spray de gătit nonstick . Apăsați aluatul pe tavă sau foaie. Se intinde sosul, amestecul de carne si branza peste aluat.Coaceți timp de 20 de minute sau până când aluatul și brânza sunt maro auriu.Se taie în 6 felii și se servește.