Ingrediente pentru 2 portii
2 fileuri de păstrăv curcubeu
1 lingură ulei de gătit
1/2 linguriță de sare
1 linguriță de piper
1/2 lingurita boia de ardei
Pregătire
Preincalzeste cuptorul la 180° C.Spălați și uscați fileurile. Se freacă ușor cu ulei.Pe o hartie de copt se pune pestele cu pielea în jos.Combinați condimentele într-un castron mic. Se presara uniform peste fileuri.
Coaceți neacoperit timp de 10 până la 15 minute sau până când fileurile de păstrăv se patrund usor cu furculita.
Salata de castraveti
Ingrediente pentru 6 portii
1 castravete
400 g felii sfecla rosie fiarta
4 lingurite otet balsamic
2 lingurite ulei de masline
2 linguri de brânză Gorgonzola
Pregătire
Intr-un bol puneti feliile de castravete,sfecla feliata,otetul,uleiul si branza Gorgonzola.
ATENTIE !Brânza Gorgonzola este o brânză albastră de origine italiană. Deoarece brânza albastră are o aromă intensă și este foarte bogată în sodiu (14mg/g), în această rețetă se folosește o porție foarte mică.
No comments.