Ingrediente pentru 4 portii
1/2 cana de ceapa verde
1/2 cana de ardei rosu dulce
1-1/2 cana varza de Bruxelles proaspata sau congelata
1-1/2 cana paste fierte, din grâu integral
1 lingură de unt
1 lingură ulei de masline
1 lingură sos de soia cu sodiu redus
1-1/2 cana de pui fiert, cuburi
Pregătire
Tăiați ceapa verde și ardeiul roșu. Tăiați capetele la varza de Bruxelles și fierbeți sau aburiți până când pur și simplu se înmoaie. Gatiti pastele conform indicatiilor de pe ambalaj, dar omitati sarea. În timp ce pastele se gătesc, scurgeți varza de Bruxelles și lăsați-o deoparte. Se încălzește untul impreuna cu uleiul și ceapa verde se soteaza în tigaie. Adăugați ardeiul roșu și varză de Bruxelles, gatiti cam 5 minute. Se adauga sosul de soia si se lasa amestecul de legume sa stea acoperit pana se fac pastele. Se încălzește puiul în cuptorul cu microunde, dacă este necesar. Puneti pastele, puiul și legumele gatite într-un castron.