Ingrediente pentru 8 portii
900 g piept de pui dezosat si fara piele
1 lingura ulei
1/2 linguriță cimbru uscat
1/4 lingurita piper negru
2 căni de cartofi, cuburi mici
1-1/2 cani morcovi, felii
1 ceasca de telina, cuburi
1 ceasca ceapa, cuburi
2 linguri de patrunjel proaspat, tocat
340 g paste farfalle fierte
Pregătire
Se pune la fiert pieptul de pui si cartofii.Intr-o tigaie cu o lingura de ulei sotati ceapa,telina si morcovul ras.
Se amestecă în cartofi fierți, pătrunjelul și pastele (care au fost fierte inainte conform instructiunilor). Se taie puiul în bucăți și se pune în amestecul de cartofi.Puneti si soteul de legume.Amestecati foarte bine totul.
Atentie! Daca este nevoie de un consum redus de proteina se poate injumatati cantitatea de piept de pui.