Ingrediente pentru 5 portii
1 lingură de margarină
1/2 cana de mazare congelata
1/2 cana ceapa
1/4 cana ciuperci crude
1 cățel de usturoi
2 linguri de vin alb sec
1/2 lingurita busuioc uscat
1/8 lingurita piper negru
2 linguri patrunjel proaspat
1/2 cana cuscus, nefiert
Pregătire
Lasați mazărea să se dezghețe. Tocati ceapa, feliati subtire ciupercile si zdrobesti usturoiul. Pătrunjelul se toaca si el . Într-o tigaie topiți margarina. Adăugați mazărea, ceapa, ciupercile, usturoiul și vinul. Sote 5 minute, amestecând des. Adăugați condimente și amestecați bine. Adăugați pătrunjelul și amestecați bine. Opriti focul și lăsați deoparte. Pregătiți cuscusul în conformitate cu instrucțiunile pachetului. Într-un castron mare, puneti amestecul de legume si cuscusul preparat. Serviți imediat.
No comments.