Ingrediente pentru 12 portii
2 linguri de ulei de cocos
1/3 cana unt nesărat
1/2 cană de zahăr
2 ouă mari
1 cană de nucă de cocos
1 cana smantana
2 căni de făină integrală
1 lingurita bicarbonat de sodiu
1-1/2 lingurite praf de copt
Pregătire
Preîncălziți cuptorul la 170 °C. Puneti hartie de copt intr-o tavă de pâine.Lasați untul să se înmoaie. Amestecati untul si zaharul impreuna. Adăugați uleiul de nucă de cocos, smantana și ouăle. Adăugați nucă de cocos la amestec și amestecați. Într-un castron separat se amestecă împreună făină, bicarbonatul de sodiu și praful de copt. Incorporati ingredientele uscate în ingredientele umede. Se toarnă aluatul în tava de pâine. Coaceți 45 până la 60 de minute sau până când pâinea este maro auriu și o scobitoare iese curată. Se răcește pâinea în tava timp de 5 până la 10 minute, apoi se scoate din tava și se răcește pe un suport de sârmă.
No comments.