Ingrediente pentru 6 portii
1 ceapă mare
1 măr roșu mediu
1,3 kg coaste de porc
1 lingură de zahăr brun
1 lingurita cimbru
1 lingurita piper
1-1/2 linguri ulei de măsline
1/2 cană de apă
Pregătire
Preîncălziți cuptorul la 110 ° C.
Se taie ceapa si marul in felii subtiri.
Combină zahărul brun și cimbrul într-un castron mic; Intr-o tava se pun coastele care au fost unse cu ulei si cu amestecul de zahar si cimbru. Se pun felii de ceapa si mere deasupra coastelor. Se toarnă 1/2 cană de apă în vas și se acoperă bine cu folie. Coaceți timp de aproximativ 5 până la 6 ore. Indepartati folia si lasati la rumenit.Scoateți din cuptor. Scurgeți cu grijă lichidul și aruncați ceapa și merele. Tăiați coastele în bucăți individuale și serviți imediat sau răciți și înghețați pentru o dată ulterioară.