Ingrediente pentru 18 portii
1/2 cană unt nesărat
2 morcovi medii rasi
1 / 2 cana de zahăr brun
1/2 cană zahăr tos
1 ou mare
1 lingurita extract de vanilie
1 cană de făină integrală
1/2 linguriță bicarbonat de sodiu
1/2 lingurita praf de copt
1 linguriță de scorțișoară
1 cană de ovăz l
1/3 cana stafide
Pregătire
Lasați untul să se înmoaie. Răzuiți fin morcovii. Într-un castron amestecați făina, bicarbonatul de sodiu, praful de copt și scorțișoara. Folosind un mixer, bateți zahărul și untul până când sunt pufoase. Se adauga oul și vanilia și se continuă mixarea. Adăugați amestecul de făină la amestecul umed și bateți până când se amestecă. Se adaugă fulgii de ovăz, stafidele și morcovi. Acoperiți vasul și răciți aluatul în frigider timp de 30 de minute.Preincalzeste cuptorul la 170° C. Intr-o tava puneti hartie de copt si cu ajutorul unei linguri luati din amestecul format si puneti in tava lăsând 1 la 2 cm între cookie-uri. Coaceți timp de 10 până la 12 minute sau până când cookie-urile sunt ușor rumenite.
No comments.