Ingrediente pentru 24 bucati
1 cană de unt nesărat
220 g crema de branza
2 căni de făină integrală
2 linguri de zahăr tos
2 lingurite praf de copt
1 lingurita extract de vanilie
1/2 ceasca gem de capsuni
2 linguri de zahăr pudră
Pregătire
Preîncălziți cuptorul la 180 °C. Lasatiți untul și crema de brânză la temperaura camerei pentru a se înmuia.Într-un castron mediu combinați făina, zahărul și praful de copt. Într-un castron mare se combină untul, crema de brânză și vanilia; bateți până devine pufos. Adăugați ingredientele uscate în amestecul de cremă de brânză și amestecați bine. Formați aluatul într-o minge, acoperiți și lasati la odihnit timp de 2 ore, la frigder. Se ruleaza aluatul. Tăiați felii cam de 4-5 cm grosime.Puneti hartie de copt intr-o tava si asezati biscuit in tava. Apăsați centrul fiecărui biscuite ușor cu degetul mare și umpleți centrul cu 1/4 linguriță gem. Coaceți timp de 10-12 minute. Scoateți din cuptor pe un suport de sârmă pentru a se răci. Cerneti zahăr pudră peste biscuiti, dacă se dorește.
No comments.