Ingrediente pentru 12 portii
5 cesti de rondele de orez sfarmitate
4 linguri de unt nesărat
340 g bezele
1/3 ceasca merisoare uscate
1/4 ceasca dedfulgi de ovăz
2 linguri mini chips-uri de ciocolată
1/4 ceasca de arahide nesărate
Pregătire
Ungeti o tava cu 1 lingură de unt. Lăsați deoparte. Într-o cratiță mare se topesc 3 linguri de unt la foc mic. Adăugați bezele și amestecați frecvent până când se topește complet, aproximativ 5 minute. Scoateți cratița de pe foc. Continuați să amestecați și adăugați rondelele de orez câte o ceașcă,pe rand până când toate cerealele sunt acoperite uniform cu amestecul de bezea lipicioasă. Se toarnă amestecul în tava. Utilizați spatula pentru a apăsa uniform amestecul în tava. Combinați merisoarele, ovăzul,arahidele și chipsurile de ciocolată într-un castron mic. Se presara uniform peste partea de sus a amestecului de cereale. Apăsați în jos ușor. Lăsați să se răcească timp de cel puțin 30 de minute. Tăiați în 12 batoane.