Ingrediente pentru 24 portii
1 ceapă medie
12 felii de bacon
12 ardei jalapenos proaspeți
12 ardei proaspeți de dimensiuni mici spre medii
900 d piept de pui dezosat, fără piele
24 scobitori
Pregătire
Feliați ceapa în sferturi. Pregătiți ardeii prin îndepărtarea semințelor din interior. Tăiați ardeii pe lungime Tăiați puiul în 24 de bucăți potrivite pentru a intra in ardei. Puneti cate o bucată de pui în fiecare ardei. Este în regulă dacă carnea de pui rămâne în afara ardeiului. Puneți o felie de ceapă deasupra puiului pentru a acoperi. Luați baconul și înfășurați în jurul ardeiului umplut și fixați cu scobitori. Daca este nevoie utilizați mai multe scobitori inserate în direcții diferite pentru a securiza. Se pune pe gratar sau puteti gati si la cuptor la 180*C timp de 30 minute.
Atentionare! Daca baconul este sarat se pune in apa timp de 5 minute inainte de a il folosi.