Ingrediente 8 portii
1 kg muschi de vita
3 limes
2 lingurite piper
2 lingurite praf de usturoi
1 / 4 cana coriandru
1/4 cana ceapa
3 catei de usturoi
2 linguri de ulei de măsline
8 tortilla cu un continut cat mai mic de sodiu
1 / 2 cana mix brânză
Pregătire
Marinati friptura intr-un vas putin adanc cu sucul de la 2 limes, piper si praf de usturoi, minimum 30 de minute dar cel mai bine peste noapte.
Se taie mărunt coriandru; ceapa si usturoiul. Se face salsa amestecand coriandru, ceapa, usturoi si suc de la 1 lime. Se acoperă și se pune la frigider.
Se încălzesc 2 linguri de ulei la foc mediu ridicat. Feliați friptura subțire și gătiți până când este bine făcuta, aproximativ 3 minute pe parte.
Preîncălziți cuptorul la 180° C.Impartiti carnea in 8 cantitati egale si o puneti pe tortila.Adaugati cate o lingura de branza peste carne.Înfășurați fiecare taco în folie de aluminiu și coaceți 5 până la 8 minute sau până când tortilla este caldă. Scoateți din cuptor. Puneti peste fiecare taco salsa și bucurați-vă!
No comments.