Ingrediente pentru 8 portii
1 lingură de ulei de masline
4 catei de usturoi
1 cană de ceapă
1 cana de telina Apio
1 cană morcovi
1 cană de ardei verde
400 g piept de pui dezosat, fără piele, fiert
1 cană de bulion fara adaos de sare
1 cană de fasole din conserva
3 / 4 ceasca salsa
3 linguri praf de chili
1 lingurita oregano
1/2 cană brânză cheddar rasă
1/2 cana smantana
4 cani de orez alb, fierte
Pregătire
Se taie usturoi, ceapa, telina, morcovi,ardeiul verde si pieptul de pui.Se toarnă ulei într-o tigaie.Sotați usturoiul, ceapa, țelina, morcovul și ardeiul verde până când se înmoaie. Adăugați bulionul cu conținut scăzut de sodiu și aduceți-l la fierbere. Scurgeți și clătiți fasolea. Adăugați puiul, fasolea, salsa, praf de chili și oregano la legumele sotate. Fierbeți timp de ½ oră. O portie inseamna ½ cana orez si 1 cana din amestecul de pui cu legume. Pe fiecare portie se pune 1 lingura de branza cheddar rasa si 1 lingura de smantana.