Ingrediente pentru 12 portii
1 lingură muștar
1/2 cana maioneza (o puteti face in casa pentru a contola cantitatea de sare)
1/3 cana de miere
2 lingurițe sos Worcestershire
1 ou mare
2 linguri de lapte 1,5%
2 cani fulgi de porumb
1 kilogram piept de pui dezosat
Pregătire
Se amestecă intr-un bol muștarul, maioneză, mierea și sosul Worcestershire, se pune sosul la frigider pana cand se face pieptul de pui. Preincalzeste cuptorul la 200° C. Tăiați pieptul de pui în 36 de bucăți de mărimea mușcăturii.
Zdrobiți fulgii de porumb și ii puneți intr-o punga cu zip. Combinați oul bătut cu laptele într-un castron mic. Se înmoaie bucățile de pui în amestecul de ou, apoi se agită în punga cu fulgi pentru a acoperi cat mai bine puuiul cu de fulgi de porumb. Coaceți pieptul in cuptor timp de 15 minute sau până când este gata.
Serviti cu sosul lasat la frigider.