Ingrediente pentru 12 portii
1 lingură muștar
1/2 cana maioneza (o puteti face in casa pentru a contola cantitatea de sare)
1/3 cana de miere
2 lingurițe sos Worcestershire
1 ou mare
2 linguri de lapte 1,5%
2 cani fulgi de porumb
1 kilogram piept de pui dezosat
Pregătire
Se amestecă intr-un bol muștarul, maioneză, mierea și sosul Worcestershire, se pune sosul la frigider pana cand se face pieptul de pui. Preincalzeste cuptorul la 200° C. Tăiați pieptul de pui în 36 de bucăți de mărimea mușcăturii.
Zdrobiți fulgii de porumb și ii puneți intr-o punga cu zip. Combinați oul bătut cu laptele într-un castron mic. Se înmoaie bucățile de pui în amestecul de ou, apoi se agită în punga cu fulgi pentru a acoperi cat mai bine puuiul cu de fulgi de porumb. Coaceți pieptul in cuptor timp de 15 minute sau până când este gata.
Serviti cu sosul lasat la frigider.
No comments.