Ingrediente pentru 6 portii
1 cățel de usturoi
1 ceapă mică
1 dovlecel mic
1 morcov mediu
2 linguri de ulei de măsline
1 lingurita pudra de curry
3 căni supa de pui cu conținut scăzut de sodiu/apa
1 cana de paste orzo, nefierte
1/4 cană de parmezan ras
2 linguri patrunjel proaspat
1/2 cana de mazare verde congelata
1/4 lingurita piper negru
Pregătire
Se toacă mărunt usturoiul. Se taie ceapa si dovlecelul. Morcovi se razuie. Într-o tigaie mare încălziți uleiul de măsline la foc mediu. Sotați usturoiul, ceapa, dovleceii și morcovii timp de 5 minute. Adăugați pudră de curry si supa de pui/apa, aduceți la fierbere. Adăugați paste orzo și amestecați până când amestecul incepe sa fierba. Acoperiți și reduceți căldura la foc mic. Gatiti, amestecand ocazional timp de aproximativ 10 minute pana cand lichidul este absorbit si pastele sunt al dente.
Adăugați brânză, pătrunjel tocat și mazărea congelată. Încălziți până când legumele sunt fierbinți, adăugând un pic mai multa supa/apa, dacă este necesar, pentru a menține cremozitatea. Adăugați piper după gust.
No comments.