Orez din conopida
Ingrediente pentru 4 portii
1 conopidă mica
1 lingură de unt
1/4 lingurita piper negru
1/4 lingurita praf de usturoi
1/4 lingurita amestec de condimente fără sare condimente
Pregătire
Spălați conopida și tăiați floretele din tulpină.Blendati conopida. Intr-o tigaie se pune untul la topit alaturi de condimente.Adăugați orezul de conopidă impreuna cu 4 linguri de apa și gătiți la foc mediu timp de aproximativ 10 minute.
Pastrav la gratar/cuptor
Ingrediente pentru 4 portii
400 g file de păstrăv
1/2 lingurita pudra de usturoi
1 lămâie
2 cepe verzi
1 tulpină de țelină Apio
1 morcov mediu
Pregătire
Pregătiți gratarul.Feliați lămâia și ceapa verde. Se taie telina si morcovii julienne.Așezați peștele în centrul unei bucăți mari de folie de aluminiu. Se presara cu pudra de usturoi. Aranjați feliile de lămâie peste fileuri. Se adauga ceapa verde, morcovi si telina.Sigilați bine folia.
No comments.