Frittata cu busuioc

Acasă Forumuri retete Hemodializa mic dejun Frittata cu busuioc

Share with:


Acest subiect conține 0 răspunsuri are 1 voce și a fost actualizat ultima dată de  Simona Lupu acum 2 luni, 1 săptămână.

Vizualizare 1 articol (din 1 în total)
  • Autor
    Mesaje
  • #1664 Score: 0

    Simona Lupu
    Participant

    Numar portii: 4, marime portie: 1 felie
    Ingrediente:
    1/3 cana ceapa verde
    2 linguri busuioc proaspăt
    2- 1/2 cani spaghete de grâu integral, fierte
    1/3 cana lapte scazut in grasimi (1%)
    4 ouă
    2 albusuri
    1/4 linguriță piper negru
    50 g de brânză mozzarella
    Mod de preparare:
    1.Se toacă ceapa verde și busuiocul
    2.Se unge o tigaie medie antiaderentă cu 2 lingurițe de ulei de măsline. Întindeți spaghetele fierte uniform în tigaie și gătiți la foc mediu timp de 2 minute.
    3.Puneți laptele, ouăle, albusurile și piperul negru împreună într-un bol, amestecati. Turnați ușor peste paste.
    4. Presărați partea superioară a frittatei cu brânză, ceapă verde și busuioc.
    5.Acoperiți și gătiți aproximativ 8 minute
    6.Tăiați frittata în 4 portii și serviți.

Vizualizare 1 articol (din 1 în total)

Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.