Numar portii: 4, marime portie: 1 felie
Ingrediente:
1/3 cana ceapa verde
2 linguri busuioc proaspăt
2- 1/2 cani spaghete de grâu integral, fierte
1/3 cana lapte scazut in grasimi (1%)
4 ouă
2 albusuri
1/4 linguriță piper negru
50 g de brânză mozzarella
Mod de preparare:
1.Se toacă ceapa verde și busuiocul
2.Se unge o tigaie medie antiaderentă cu 2 lingurițe de ulei de măsline. Întindeți spaghetele fierte uniform în tigaie și gătiți la foc mediu timp de 2 minute.
3.Puneți laptele, ouăle, albusurile și piperul negru împreună într-un bol, amestecati. Turnați ușor peste paste.
4. Presărați partea superioară a frittatei cu brânză, ceapă verde și busuioc.
5.Acoperiți și gătiți aproximativ 8 minute
6.Tăiați frittata în 4 portii și serviți.