Numar portii 16; Marime portie o felie de 5 X 5 cm

Ingrediente:
5 linguri de unt
220 g de crema de brânza
1 cană de făină universală
1/3 cana de zahar brun
2 ouă mari
3/4 cana zahăr granulat
1/2 cana piure de dovleasc
1-1 / 2 lingurite de scorțișoară
1 linguriță ienibahar
1 linguriță extract de vanilie

Mod de preparare:
Preîncălziți cuptorul la 180 ° C
Lasati untul și brânza cremă sa se înmoaie.
Într-un castron mediu, puneti făina și zahărul brun. Adaugati untul pentru a obține un amestec.
Puneti deoparte 3/4-cana din amestecul obtinut pentru topping. Amestecul rămas se pune in fundul unei tăvi de copt de 20 x 20 cm.
Coaceți timp de 15 minute și scoateți din cuptor. Si lasati sa se răceasca ușor.
Bateti ouăle. Adaugati crema brânza, zahărul (sau înlocuitorul), dovleacul, scorțișoara, ienibaharul și vanilia în bolul mare de mixer. Se amestecă până se devine cremos
Se toarnă amestecul peste aluatul coapt. Se presara cu topping-ul pus deoparte.
Coaceți încă 30-35 de minute.
Lasati sa se raceasca, apoi portionat in bucatele de 5x 5 cm.