Portii: 16, Marimea unei portii 2

Ingrediente:
200 g crema de branza
140 g ton (din conserva)
1/3 ceașcă merişoare uscate și îndulcite
1/4 ceașcă de telină
2 linguri de ceapa rosie
1/4 linguriță de chimen măcinat
1/4 cana de crusta de paine uscata
1 lingură de patrunjel uscat

Preparare:
Lasati crema de branza sa se inmoaie la temperatura camerei.
Sfaramati tonul cu furculita.
Într-un castron puneti crema de brânză, tonul, merisoarele, țelina, ceapă și chimenul. Se amestecă cu un mixer electric până se obtine un amestec omogen.
Intr-o farfurie amestecati patrunjelul cu crustele de paine.
Formati din amestecul obtinut 'bombele' si apoi le tavaliti prin amestecul de patrunjel si paine.
Inveliti bombele in foile de plastic si tineti-le in frigider pana la servire.