Porții: 6
Mărimea unei porții:un ardei umplut
Ingrediente:
- două linguri de ulei
- 250g de carne tocată de vită, curcan sau pui
- un sfert de ceapă tocată
- 2 linguri de suc de lămâie
- o lingură de semințe de țelină
- opțional: două linguri de condimente italienești
- o lingură de piper negru
- o cană și jumătate de orez fiert
- șase ardei grași
- paprica după gust
Preparare:
preîncălziți cuptorul la 320 gr.
încălziți uleiul într-o tigaie, adăugați carnea, ceapa și țelina și gătiți până când carnea e maro. Adăugați restul ingredientelor cu excepția ardeilor și a papricăi și amestecați ușor. Umpluți ardeii cu amestecul rezultat îi puneți la cuptor în folie sau într-o oală cu capac și îi țineți jumătate de oră. Adăugați paprica după gust și serviți cu plăcere
No comments.