Porții: 6

Mărimea unei porții:un ardei umplut

Ingrediente:

  • două linguri de ulei
  • 250g de carne tocată de vită, curcan sau pui
  • un sfert de ceapă tocată
  • 2 linguri de suc de lămâie
  • o lingură de semințe de țelină
  • opțional: două linguri de condimente italienești
  • o lingură de piper negru
  • o cană și jumătate de orez fiert
  • șase ardei grași
  • paprica după gust

Preparare:

preîncălziți cuptorul la 320 gr.

încălziți uleiul într-o tigaie, adăugați carnea, ceapa și țelina și gătiți până când carnea e maro. Adăugați restul ingredientelor cu excepția ardeilor și a papricăi și amestecați ușor. Umpluți ardeii cu amestecul rezultat îi puneți la cuptor în folie sau într-o oală cu capac și îi țineți jumătate de oră. Adăugați paprica după gust și serviți cu plăcere