12 portii: portia-3 nuggets plus o lingura de sos
Ingrediente:
1 lingura de mustar galben
1/2 ceașcă de maioneză
1/3 ceasca de miere
2 lingurite de sos Worcestershire 1 ou mare
2 linguri de lapte cu conținut scăzut de grăsimi (1%)
3 cani de fulgi de porumb
500 g piept de pui dezosat
Preparare
Se amestecă muștarul, maioneza, mierea și sosul Worcestershire într-un castron mic. Sosul preparat se pune la frigider până se fac gătesc nuggets-urile, apoi se servesc impreun.
Preîncălziți cuptorul la 200 ° C.
Tăiați pieptul de pui în 36 de bucăți.
Zdrobiti fulgii de porumb într-o punga mare, etansa.
Mixati oul și laptele într-un castron mic. Puneti bucățile de carne de pui în amestecul de ou, apoi agitați în punga cu fermoar pentru a acoperi carnea de pui in fulgii de porumb zdrobiti.
Coaceți nugget-urile pe o foaie de copt pulverizată cu pulverizator de gătit, pentru 15 minute sau până când este făcută.
No comments.