Share with:


Cursuri de prim ajutor

În stil Medigate am fi spus de obicei, doar că astea sunt mai degraba in stil ninja: cum sa fi pregatit in orice moment, cu minimul de instrumentar să salvezi o viață. Înscrie-te mai jos!

 

Grantul Bucureștiul Pregătit

În cadrul grantului Bucureștiul Bine Pregătit finanțat de Fundația Comunitară București vom organiza gratuit cursuri

de prim ajutor până în mai 2020

Proiect susținut prin Fondul Bucureștiul Pregătit, finanțat de ING Bank, IKEA România și Lidl România și gestionat de Fundația Comunitară București.

 

 Te vom învăța cum să recunoști principalele urgențe medicale, când să suni la 112 și cum să vorbești cu ei într-un mod simplu și eficient cât și ce poți face tu până la sosirea echipajului de ambulanță. Vom vorbi despre infarctul miocardic acut, accidentul vascular cât și despre sângerări masive, înec. Vei învăța practic să faci o resuscitare, să ajuți un înecat și să oprești o sângerare.

 

 

Sesiunea 2019

Noiembrie

În noiembrie avem 6 cursuri

 

 

 

Online event registration and ticketing powered by Event Espresso

Octombrie

Primul e marți 8 octombrie ora 1800

 

Al doilea marți 15 octombrie ora 1800

 

 sâmbătă  19 octombrie ora 15

 

 duminică 20 octombrie ora 11

 

 duminică 20 octombrie ora 15

 

marți 29 octombrie ora 1800

 

Curs de prim ajutor

 

Acum că ne-am mai întors pe la casele noatre și s-a așezat colbul vă invităm la cursurile nostre de prim ajutor. Detalii despre eveniment pe aflați pe pagina de înscriere. Vă așteptăm!

Marti 24.09.2019

Curs de prim ajutor

 

Acum că ne-am mai întors pe la casele noatre și s-a așezat colbul vă invităm la cursurile nostre de prim ajutor. Detalii despre eveniment pe aflați pe pagina de înscriere. Vă așteptăm!

Marti 24.09.2019

Medigate merge in Vama!

Vom ține cursuri de prim ajutor in Vama Veche, in weekend-ul 24-25 august. Vor fi organizate doua cursuri pe zi, unul dimineata, de la 10.30, și celalalt de la 17.30.

Cursurile sunt ținute de medici, iar la sfarsit oferim diplome si tricouri.

Va fi fain! Ne vedem acolo!

Înscrie-te acum!

Vă puteți înscrie la oricare dintre evenimente folosind butoanele verzi. Cursurile sunt gratuite. Acceptăm cu drag donații.

Curs de prim ajutor la Poli Bucuresti

Curs de prim ajutor in stil ninja ca in biblioteca trebuie sa fie liniste

Marti 21.05.2019

Bucuresti sala FantaScape

Pe Alexandru Philippide no 5, intrarea se face pe usa mica, a servitorilor, si urcati pana sus la mansarda unde va asteptam

11 mai 2019

Va plac cursurile ?

Ajutati-ne sa pastram cursurile gratis

Munca care o depune o depunem ca vrem si ca ne place, dar ca sa pastram cursurile gratis trebuie sa acoperim cheltuielie, ajuta-ne sa tinem cursurile gratis sa si le poata permite oricine si doneaza-ne o suma, cat te tine, ca cine stie poate chiar o sa invatam pe cineva care iti va salva tie viata!